Сайт знайомств

Так жити «цікаво» у світі ілюзій
Поїла – пірнула. Прокинулась –
В смузі
Польотів, падінь, віражів та уражень
Така метушня несподіваних вражень
Це – дуже логічно. Це дуже цікаво -
Цикорій… для тих, хто не пробував кави…


Рецензии