***

Сховай заплакані очі,
Він приїде знову, я знаю.
І забудь про безсонні ночі,
Коли в серці вогонь палає.

Пройде не багато часу.
Ваша зустріч ось уже близько.
Він згадав все з першого разу,
І ластівки літають низько.

Про ці думки дівочі
Ніхто не відає й гадки не має...
Сховай заплакані очі,
Він скоро приїде, я знаю.


Рецензии