Горобина кохання

Зацвіла червона горобина.
Радощів,немов мала дитина!
Ягід чарівних-літо зелене,
Мов кохання,що іде до мене.

Зацвіла червона горобина,
Що коханням у повітрі лине.
Чарівна,м'яка,таки чудова,
Дівчина-веселка,чорноброва.

Зацвіла,кохання дарувала,
Брала,віддавала,знову брала.
Було легко,бо вона кохала,
Звабила мене і зчарувала.

Теплим подихом своїм духмяним,
Притулившись,заживляла рани.
Де боліло ніжно цілувала,
Цінувала,бо мене кохала.
  (Понкратова.Е.В.)


Рецензии