Рання

Зашуміло,загойдало,повелося,
Згадкою в мені - твоє волосся.
Спогадами в ночі завертіло,
Білосніжне,ягідкове тіло.

Думкою,хвилиною багаття,
Вітром,колиханням мого плаття,
Згодою,обіймами веснянки,
Цвітом загадкового латаття.

Хвилею мереживного цвіту,
Від кохання й до кохання-злету.
Цвітом запашного водогону,
Цент за час і два ще по дублону.

Зацвіло,майнуло,зажевріло,
Згадкою у мені,твоє тіло.
Спогадом,чудового кохання,
Мить не перша,мабуть  не остання.

Зашуміло,загойдало,повелося,
Згадкою в мені - твоє волосся.
Зупинилось,йшло,мене шукало,
Час від часу,знов до себе звало.
  (Понкратова.Е.В.)


Рецензии