Стхадиз

Са кас ава зи уьмуьрда
Ч!уру гъвеч!и са ч!иж хьтин,
Гъвеч!и я ам чи куьчеда
Лацу ,михьи ккиж хьтин

Тадиз суал гуда заз:
"Лагь кван, адан т!вар вуж я?"
Гьерекатда адан т!вар кьаз
"Зи стха я,заз хуш я"

Тек са стха авазва заз
Чи пуд вахан Девлет я,
Стха,шиир кхьизва ваз
Вун чи ширин ширбет я

Пис крарив вун агатмир
Кьил вине яхъ стха вуна
Дуьз рекьелай вун алатмир
Вахарни ви Рик!е туна

Вун Аллагьди хуьрай, стха
Диде буба кьилел алаз,
Вун фад ч!ехи хьурай,стха
Сивел даим хъвер алаз.


Рецензии