Чубарук

Ша чубарук ацукь къуьнел,
Ахъайда ваз рик!ин дердер,
Сагъ ая зи рик!еллай хер,
Дустар жеда чун,чубарук

Ви ванци рик! Шадарза зи,
Муг авуна кьурук на чи,
Тум мук!рат!диз ухшар я ви,
Лап иер я вун, чубарук

Элкъвез жеда вун кьилелай,
Неъ фан гъвелер зи гъилелай,
Ширин мани ягъ мецелай,
Гьейран ая зун ,чубарук


Рецензии