Владик Батмановаз

Сифте шиир к!елайла зи
"Аферин" вуна лагьанай ,
К!елнай вири шиирар ви
Мадни кхьиз заз к!ан хьанай

Ви къул алай ктаб-Билбил
Гъиляй -гъилиз багъишнай заз,
Хъуьрез-рахаз тежез гъафил
Мадни кхьихь шиирар чаз

Шиир кхьиз вуна чирнай
Къелемни-чар кьуна гъиле,
"Чан вах" лугьуз зав раханай
Шиирар зи гьатна рик!е

Чан Владик, жемир сефил
Ваз к!аниди кьисмет хьурай,
Ярар-дустар твамир гъафил
Даим вун чаз шад акурай.


Рецензии
Сагърай, зи вах... Ихьтин зериф гафарив безетмишнавай шиир заз бахш авунай.... Вун мадни зурба кук1ушрив агакьун Владикан макьсад я.... Мад сефер, сагърай вун! К1вал къени хьурай-къелемни хци.. Еке гьуьрметдалди

Владик Батманов   11.08.2014 11:40     Заявить о нарушении