Були на ти колись...

Деяким "представникам народу" присвячується.

БУЛИ "НА ТИ" КОЛИСЬ, БЕЗ "ПАНА",
ЖИЛИ, МОВ РІДНІЇ БРАТИ -
ТЕПЕР ЙОМУ "НАРОДНА ШАНА" -
ВІН "ПАН" ТА "ВИ", НУ А ХТО ТИ?

ТАКИХ, ЯК ТИ ТЕПЕР НЕ БАЧИТЬ,
НЕ ЧУЄ ТОЙ ВЕЛИКИЙ ПАН -
НЕХАЙ ЙОМУ ГОСПОДЬ ПРОБАЧИТЬ
ЙОГО НОВИЙ, "НАРОДНИЙ САН".

ТАКИХ, ЯК ТИ В КРАЮ БАГАТО:
ТИ ХТО? НАРОД? ЕЛЄКТОРАТ?
ПРИЙОМНА Є У ДЕПУТАТА, -
ТОЖ ЗАПИШИСЬ, - ХОЧ КУМ, ХОЧ БРАТ!

28.07.2014 р.
м. Київ


Рецензии
Є така приказка: "Не дай Боже з хлопа пана..." :-)

Ли Чень Дао   29.07.2014 11:10     Заявить о нарушении
Отож воно, дядьку!

Сергий Дубенко   29.07.2014 14:17   Заявить о нарушении