Ах, даты вамп ташкент?

Е бусінКІ ЗЬ у ф сцерв,
Калі шо скаж пра зэльц:
То лий, лой, жер ж… з Міорый ржец

Рабиновые бусы!
Ну, й ек звучыць в тылет?
Ну, хлопыць е во Буцык
И Людцы з Бусы – хек.

Е бусы і е вусны.
А еслі пацюркэй
Навішаты бабусьцы,
То будэ ш секс, чы 6.

О так пырывыду ш ексь
З етвежского бледешк.
Бо нету ж в просцітутцы
Ныекый хвайный скверн.

Комедія у в чукчый,
Ек ты йім скаж про зэкс:
Да ты зовсём звыхнувСІК?
Чы шо-то чэшыш Змей.

А шо то за посудын?
Ну, некый блендыр в немц.
Ну, ж дырка та жэ. Шуткы?
Да дэ ты шо дырЖев?

А! Ржевая какСтрулка?
То так бык і, х, смофЧеф.
А то ля мні цыбулькін
Шэ вкыНуль в кінДыр черв. 

Шатаемся аж туткы
Од раДоСці за фсех:
Досціпно жэ, ек в нужкы
Досціс з Мохра Мохренц?

Ну, во якыя нужды
В ятвягав гав з мышэльк:
Пычэ пычэлька в курвый?
А соды ны й клыкНэш? То вш вый, ек біс на сэльдь.
Така во сэльськ гаптечк,
Колы у вас аж течк
Од дрыжынськых срачэй.


Рецензии