Я намалюю тебе словами

Я намалюю тебе словами,
Пензля тримати ніколи не вмів,
Твої очі блакитні між берегами,
До дна не дістати, скільки б я не хотів,

Вуста солодкі як квіти,я хочу їх цілувати,
Волосся розкішне, біляве тримати твоє,
Проснувшись твій носик з легенька кусати,
І шептати на вушко ти щастя моє...


Рецензии