Не ту назвали Гондурасом!

В рамках проекту "ГПУ" -
"Громадянин Поет України".

НЕ ТУ КРАЇНУ ГОНДУРАСОМ
НАЗВАВ ІСПАНСЬКИЙ МАНДРІВНИК -
БУЛИ В НИХ ПУШКІН ТА НЄКРАСОВ,
АЛЕ ДЕСЬ ДУХ БУНТАРСЬКИЙ ЗНИК!

ТАМ, ДЕ ЗА БОГА ДІДЬКА МАЮТЬ,
А БІСІВ - ЗА ІКОНОСТАС,
ДЕ ПРАВДУ НА БРЕХНЮ МІНЯЮТЬ -
НЕВЖЕ ЦЕ ВСЕ ПРО ГОНДУРАС?

ТА НІ! НЕВЖЕ ЦЕ ЇХ КРАЇНА
ЗБИВАЛА МИРНІ ЛІТАКИ
ТА "ЗАХИЩАЛА БАТЬКІВЩИНУ"
В КРАЮ СУСІДА? НАВПАКИ!

ДИКТАТОР ТАМ СТАЄ "МЕССІЄЙ",
ТИРАН ЗАВЖДИ СТАЄ "ВОЖДЬОМ":
ІМ'Я КРАЇНИ ТОЙ - РОСІЯ -
НЕВМИТА, НАЧОЛІ З ХУ*ЛОМ!

28.07.2014 р.
м. Київ


Рецензии
:-))) Яскравий вірш - так воно і є...

Ли Чень Дао   29.07.2014 11:25     Заявить о нарушении
Щиро дякую!

Сергий Дубенко   29.07.2014 14:17   Заявить о нарушении