Як д вчинка

Як дівчинка, торкнувшись вперше щастя,
Ще поки тільки у себе в душі,
Тремчу, боюсь тобі казати "Здрастуй",
В своїх очах тримаючи дощі.

Я ласки стількох рук вже покидала
І забувала стільки ніжних слів,
Знаходила, втрачала, я шукала
Кохання заповітне в бурі днів.

 І після сотень гроз та ураганів
Стою, замріявшись, в небаченій  тиші
Адже боюсь казати: «мій коханий»…
І, доторкнувшись, ніжність залишить.


Рецензии