Саира Сефибекова

Буйдал шумал, рик!из чими
Лезги чилин цуьк яни вун?
Жегьил жаван яшдиз гъвеч!и
Хъартас хуьруьн, рик! яни вун?

Яхъ на гъиле къелемни чар
Кхьихь шиир, шаир я вун.
Вегьезвай ви жегьил камар
Гужлубур хьуй, шад я вал чун.

Яшдиз гъвеч!и, рик!ни зурба
Гуьрчег руш я, Саира вун.
Сагъ хьурай ви диден буба
Халкьдин юкьва дамах я вун.

Бахш ийизва Гамзата ваз
Рик!ин къене авай гафар.
Шад хьана вун акурай чаз
Шаирвилин кхьиз ч!алар.


Рецензии