Смирнов Александр Александрович - Рецепт бессмерти

НезлобИвость и прощение – вот дорога к Воскресению!
Каждый, кто по ней пойдёт, Рай Небесный обретёт!
«Не держите зла на ближнего!» - основной Завет Всевышнего.
«Все, кто виноват пред вами, да не станут вам врагами!
Подарите им прощение!
Предложите угощение из Молитвенного Слова и приветливого крова!
Приютите их в тиши вашей благостной души!»
До чего ж Она проста, эта Заповедь Христа!
Соблюдайте Её свято и получите в награду
уготованное место в Вечном Царствии Небесном!


РЕЦЕПТА ЗА БЕЗСМЪРТИЕ

Превела на Български: ЮЛИЯНА ДОНЕВА

Незлобливост и прощение – това е път към Възкресението!
Всеки де върви по него, ще намери Рай небесен.
„ Не правете зло на ближния“ – Завет основен е на Бога.
„ Всеки който е виновен, да не става враг за вас!“
Подарете му прощение!
Предложете угощение от молитвени слова и приятелски подслон!
Приютете ги в покоя на душата ви блаженна.“
Че за всеки тя е проста тази заповед Христова.
Съблюдавайте я свято. Ще получите награда.
За вас приготвеното място, във Вечното Небесно Царство!


Рецензии