Я дуМала, што вун мана нараВыць!

А юн оно но манкы някый дал!
Так шо то за блоха така стаРая,
Шо й Райку навыць а ни як абняць?

А! Штаб ЛосэцьКый с Кый и Ева там?
Да. В нас СлавянСКый тут ида Базар Ж:
Тут выйСтуйПайЕнц Дзьми3-й Сар Гий Ян.
Он с Сербии оно шо зарэ счас!

ВийАньЛаньЧэльк загРае зь спакВайЛЯ Щ.
А музычкы-та ныц в лыцьвын и й найн.
Да СцепАнида Ш маты ву Зимлянк!
Да й батычко нахальн.

О так оно по срацы ВасьКУ СЬ лащь.
А нащё ще й и й щей на полдник каб.
Да плота згородыты ля Кабзар.
Да й ДАО во побач однуть са й Машк.


Рецензии