Мадина Рамазановаз

Лугьун хьи за, ваз Мадина
Рик!ин къене авай гафар.
Зирек хьана, яхъ т!ун вуна
Шаирвилин хци тир т!вар.

Куруш хуьряй акъатай гъед,
Дуьньядиз экв чук!урай ви.
Бубадин цуьк, дидедин къвед
Саламат хьуй вегьей кам ви.

Жегьил жаван, гуьрчег тир руш
Куруш хуьруьн дамах я вун.
Лезги чилин, лезги тир руш,
Кхьихь шиир, шаир я вун.

Багъишзава ваз и шиир за
Сазни къелем мягькем яхъ на.
Сагъ хьурай вун, жегьил шаир
Яратмишзавай гуьзел шиир.


Рецензии