Те юбеск, те адор...

 
РЕФРЕН:
  О стеа , рэтэчитэ ын ноапте ,   
  Ка фулжер ын ноурь се збате .
  Ши - шь фрынже арипа ын збор ,
  Ын черул романцей де амор...

1.Те юбеск .Те адор .Те имплор :
  - О , флоаре тандрэ де амор ,
  Еу фэрэ тине ам сэ мор -
  Ну мэ пэрэси , урсито.

РЕФРЕН:

2.Мэ юбешть , кунунат ку пэкат , -
  - О , флоаре тандрэ де амор ,
  Еу фэрэ тине ам сэ мор -
  Рэстигнит пе прагул веций .


РЕФРЕН:

3.Аний трек , аний кург , аний фуг...
  - О , флоаре тандрэ де амор ,
  Сортитэ , - уникул меу дор ,
  Невастэ , сплендидэ ка луна .

РЕФРЕН:
 
  (вариант романса "О стеа рэтэчитэ")
 
 


Рецензии