Лебил къадала шантас

Дугьбе цаладирхъулра,
Лебил къадала шантас.
КIапIилзе иш лукIулра,
ГIуррара иш бучIантас.

Дугьбе цаладахъале,
Цаби назму балбиркуй.
Къадарунт кебаъале,
Цаби уркIи хIулбиркуй.

Цаби къадала хьунре,
Бузуле гагIнегъуна.
Цаби къадала муъле,
Къугъатил бугънегъуна.

Къадарунтла уркIилзе.
Цегъун мурад лебкIара
Таман бугьаб дунъялзе,
Лебкьалера бебкIара.


Рецензии