Раши

ХIу намчу леркьухIале,
Дигила пай барх гата.
ХIу намчу ракIибхIале,
ЦархIилис итI мамалта.

Припев
Рашигъа хIу нам мякьла,
УркIилзела буриша.
Маруъу мякьла урхIла,
Дигила пай хIатI гиша.

ХIу дигуй ну ватува,
УрхIике тIаррукIиле,
Малта жан-хIал дитIува
Мелзе уркIи бургIиле.

Дугели усес хIаврус,
Вача ирхурс муэлзе.
ХIазе тилади укIус,
Рашигъа нам мякьизе.


Рецензии