УркIила мурад

УркIилизе диги лер,
Нуни дихьес дигахъуй,
Унралике рурси лер,
Диги кьабул хIадируй.

Припев:
Дия дигахъуй рурси
Буриша дия мурад.
ЦархIита гъай ирмайси
Вара ну камил гьамад.

МявбукIуле катули,
УркIила мурад буру.
Шан ирхIайруй рурсили,
Мурадла гъай хIадикьу.

Савлал берхIи бакIиле,
Шинил марка бергъохъаб.
Дигуй мякьла ракIиле,
УркIила мурад аргъаб.


Рецензии