ХIуеб

Гьардусла ца вахтилзе,
Эни хIуебра лебкьян.
ХIуеб бакIибил гъяйзе,
Шиниша кьарра леркьян.

Шиниша дубулике,
Леркьяни жегой вавне.
ХIуебла гонай аргъли,
ИлкIахъу дукIуй хIавне.

Энили дяргIяхъибил,
Миъэ дехIдирхьур дицIес,
ХIуебли ялбарибил,
Халкь башар шашлык барес.

Хъя бариле аслера,
ЦIахъле хIуеб дигахъис.
БелкIунил эш назмура,
ХIуебис пешкеш бирис.


Рецензии