Ды на адлегласц вял кай

Ды на адлегласці вялікай,
Сто тысяч зімаў, думаў, вёрст,
Ты будзь са мной і гэта я адчую
Скрозь цемру, холад, злосць!

Мне не патрэбны абяцанні
Ды, нават, побач ты са мной не будзь
Цябе хачу я адчуваці
Ды, нават, больш чым чуць

Жыццё маё, табе ахвяравана,
Бо хто ёсць я, а што ёсць, разам, мы!
Сапраўднае каханне - заўжды драма
Таму яно так важка для дваіх.


Рецензии