У кого правда?

       

Ти у людей шукаєш правду,
А правда тільки у Того,
Хто знає те, що ти бажаєш,
І бачить крізь тебе всього.
Хто має милість і терпіння,
Хто вмер за тебе, взяв гріхи.
Хто й досі всім допомагає,
Щоб жили в мирі, в спокої.
Хто клятву дав і не відступить
Від слів ніколи, назавжди;
Хто так Своє створіння любить,
Що Сам Себе не пощадив.
Іісус Христос – є правда Божа.
До Нього голову схили.
Прими від Нього путь спасіння,
Та йди вперед і не гріши!
Коли встаєш ти рано вранці
В молитві Господа хвали,
Що ще живеш і бачиш сонце,
Що сили є, що с Богом ти!
           **********


Рецензии