Прогноз погоди

І про погоду на сьогодні:
хмарно з проясненнями, можливі опади у вигляді ... спогадів та нездійсненних сподівань.
Шановне небо, може припиниш відображати стан душі?
І раптом з неба на землю стрімко почали падати тонкі джерельно чисті краплини води. “Добре, що це не сльози, - подумала вона, -не сльози, а просто дощ. Дощ навкруги і дощ у моєму серці. Теплий життєдайний літній дощ”...
©


Рецензии