за живе

іноді надто сильно бере за живе:
думки-думками, а всередині криє;
замовляєш каву в якомусь-собі кафе
і тонеш у ній ти по самую шию.

повідомлення вкотре ти набираєш -
будь-кому, аби тільки приїхали вчасно.
свій діагноз ти краще за лікаря знаєш:
у думках лиш одне викрикує гасло.

мовчки сяде твій "будь-хто" і буде сидіти,
адже він зрозуміє усе і без слів,
бо так тяжко всміхатись і в Бога просити,
аби той, хто потрібен - тобі частіше дзвонив.

(c) Stu .


Рецензии