Биё имшаб

Биё имшаб маро аз гам рах,о кун,
Тамоми захми ишк,амро даво кун.
Бинишин пах,луям хон к,иссаи дил ,
Саросар зиндагиям пурсафо кун.
Бинушам аз лабат бо хуши шах,де,
Маро як буса аз комат раво кун.
Туи маликаи руъёи ин дил,
Тассалои х,аётамро вафо кун.
Х,азорон хубруе дар риё сухта,
Ба имони комил моро х,аё кун.
Зи х,узурат газал сароид Ч,амил,
Тавони бах,ри зх,сосам дуо кун.
Чи шух шуридаи бомдоду шод бош,
Бигир дастаму шукре аз Худо кун.


Рецензии