Думки зелених трав

Летять думки зелених трав,
Майже ніхто мене не знав,
Мене нема і не було...
Мов цвіт рожевий відцвіло.
Я в безнадії наче сплю,
Проте тебе таки люблю.
А ти забув мабуть про мене
І сохне листячко зелене,
Лице вкривають гіркі сльози,
А за вікном чудові грози...
І ти смієшся наді мною,
Я стану гіркою сльозою
І прийду до твоїх очей,
Важливим сном твоїх ночей.
Лишусь з тобою на хвилину,
До тебе я всім серцем лину.
  (Понкратова.О.В.)


Рецензии