Присвята темним очам

Я хочу сьогодні зізнатись -
Я у полоні темних очей.
Не можу із нього вибратись
У лабіринті безсонних ночей.
Вони сколихнули мою душу,
Тільки їх перед собою бачу.
Розумію,що забути їх мушу,
Але я під гіпнозом неначе.
Тільки подивлюсь у них -
Відбирає миттю мову.
Але мені не потрібно нічого крім них.
Хочу бачити їх знову і знову.
Але не можна цього.Та й не треба.
Забути їх би.Допоможи мені,Боже!
Та тільки так як вони,піднести до неба
Інші очі навряд чи зможуть.


Рецензии