Прозр ння

Гортавши сторінки, спинись..
Вдихни життя на повні груди,
До себе справжнього вернись,
І споглядай любов повсюду.

Від ближнього не відвернись,
Подай ключі до розуміння,
Коли відчуєш, то зберись,
І мчи до власного прозріння..


Рецензии