Нина Абукароваз

Пудкъад сара аваз яшар,
Гуьрчегвилиз авач кьадар.
Рик! михьи я, вични зирек
Лезги чилин лезги дестек.
Яргъара вич ават!ани,
Лезгистада авашт!ани
Кхьизва шиир лезги ч!алал,
Лезгидин сес хкажун патал.
Лезгистандин дамах я вун
Чи мурадни, гьевес я вун.
Аваз хьурай гъиле къелем
Рик! шад хьурай, сагъвал
мягькем.


Рецензии