Щоб зростала мова

Я сьогодні на сторожі слова,
Щоб зростала наче квіти мова.
Вірші мої наче оберіг...
Через роки,щоб син читати міг.

Люби мій сину Україну,
Й оберігай немов дитину.
Це небо,ріки і гаї...
І як співають солов'ї.

Мурчання кішок,лай собак
І польовий,червоний мак.
Для тебе сину дорогий,
У нашій мові мов напій.

Тож пий мій сину нашу мову
І не забудь нашу розмову.
Кінця немає книзі й слову,
Тож зберігай,-мову чудову.
  (Понкратова.О.В.)


Рецензии