Cиновi

Ти прости мене мій сину,
Коли щось не так казала.
За свою важку хвилину,
Все тобі я дарувала.

Тобі любов і розуміння,
Також все моє уміння.
Сонця сяйво,місяць й зорі,
Дарувала в щасті й горі.

Співи пташок на узліссі,
Ягоди червоні в лісі.
Щоб змогла б то повернула,
Я дорогу до Стамбула.

Щоб сильнішою була б,
Для тебе землю підняла б.
А тепер мені не сила,
Що змогла тобі носила.

В долонях серце принесла
І тобі я віддала. 
Заховай його мій сину,
Молитва в ньому за родину.
  (Понкратова.О.В.)


Рецензии