Триматись б льше не в силах

Триматись більше не в силах,
Розповісти тобі хочу,
Від края неба до раю,
Хай чують всі-я кохаю,

Божеволію знов від тебе,
Злітаю та й падаю з неба,
В блакитні кохані очі,
Горю та тону в них, що ночі...

І поки ще ти не вбила,
Останню мою надію,
Не ангел я та знімаю крила,
Кохаю тебе хоч вже і без сили.


Рецензии