10. НIЧ

НІЧКА МІСЯЦЬ РОЗБУДИЛА,
ПОРА ВЖЕ ВСТАВАТИ,
І НА ВУШКО ШЕПОТІЛА
ХВАТИТЬ ТОБІ СПАТИ.
ВЖЕ ВСІ ЗІРОНЬКИ ЗІБРАЛИСЬ,
НА ТЕБЕ ЧЕКАЮТЬ,
І НА ХМАРКАХ ПОВСІДАЛИСЬ,
ТЕБЕ ВИГЛЯДАЮТЬ.
МІСЯЦЬ ВИЙШОВ - І ВСІ ХМАРКИ
ЗРАЗУ ВІДСТУПИЛИСЬ
І ВІД РАДОСТІ ВСІ ЗІРКИ
ЯСНО ЗАСВІТИЛИСЬ.

07.04.12.

ОЛЯ ГОДНЯ
с.ГОРБАКІВ


Рецензии