Молитва

Отче наш святий, отче наш правий,
Зглянся на Землю мою,
Серцем жінки з турботою матері
Я до тебе молю.
Птахами з вирія думки щасливі
знову до краю верни,
світлу мелодію сміху дитини
в душу зерном пророни.
Виплекай, випестуй втіху заблудшому
віру йому подаруй.
Воїну зброю з рукою мужньою
тільки в легендах змалюй.
Бідному долі дай доброї щирої,
совість верни богачу.
В серці кохання відвертого, зрілого
назавжди запали свічу.
Радість з працею з'єднуй,
тa втіху з коханням вінчай,
надією в світлий розум
з думок зніми печаль.
Людяністі дай дорогу,
вірності ж крила даруй,
душу верни до Бога,
спокоєм землю чаруй.


Рецензии