Ярдиз

Вуна закай фикир тийиз
Вун гъейридан яр хьана хьи.
Къалур тийиз вун зи вилиз
Лагьай гафар таб хьана хьи.

Зи канвай рик! хамир вуна,
Ч!улав жеда серин югъ заз.
Вун гъейридал ашукь хьана
Экуь дуьне к!амач хьи заз.

Вуна чан зи ч!урмир кефи,
Вун зи рик!е гьатнава яр.
Лагь т!ун заз ви ширин меци
Зи к!аниди, вун я чан яр.


Рецензии