Вона песня на украинском языке

Вона така, яких не більше ніж одна.
Її слова, ковтаю мов повітря.
Я знову хочу випити до дна      
Її усю, хоч ви мені повірте.
Її волосся окутує мене
Її вуста мов соковиті вишні
Вона одна хто ніжно пригорне
мене, в вечірній чорній тиші.
Її нема у жодній соц мережі
Її ніхто не бачив, не ласкав         
Її знайти нема такої стежі
Бо я її лиш просто вигадав
Вона не раз являлася вві сні,
Таке чуття що я її десь бачив.
Вона ласкаво всміхнеться мені
Вона мій сон, та я її пробачив..


Рецензии