A Confession by Girolamo Riario

Доброго времени суток, дорогие читатели!

Я снова вернулась к пересмотру псевдо-исторического сериала "Демоны да Винчи" и нашла вдохновение написать это стихотворение, посвященное судьбе Джироламо Риарио - главному антагонисту сериала.

Надеюсь, что Вам понравится.

До скорых встреч.


------------------------
All this blood on my hands
No remorse can redeem.
All the things I have done
No repentance can clean.

I was soldier of God,
Showed no mercy at all.
I was puppet to pull
Slowly  losing my soul.

Who were dear to me -
I have ruined their lives,
Who were precious to me
Are no longer alive.

Now I’ve sold what is left
Of my wrecked sinned soul,
And I hope I will find
Truth I wish to behold.


Рецензии