в думках завжди мабуть...

І кожень день кажу собі, ти відпусти,
Та знов мене несе в твої тенети,
Я знаю хто ти, та не знаю як дійти,               
І кожен вечір знову ці усі сюжети,

В моїх думках в житті моєму, серці,
Вже гігабайти музики прослухано тепер,
Моє життя заховано у кілогерцах,
Твоїх мелодій,і я немов в осаді тій помер,

Мені хоч краплю гордості,
Та все вже, годі, вистачить напевно,
І знову сон вбиває всі мої думки,
Ти поряд у ночі і там зі мною ти взаємна...


Рецензии