Трыялет

Па бацьку толькі руская,
Па маці ж - беларуска я,
А ў жылачках маіх іграе кроў
Па бацьку толькі руская,
А ў матчынай - з аўстрыйскаю
І польскаю калісь была любоў.
Па бацьку толькі руская,
Па маці ж - беларуска я.


Рецензии