МаринКУ Б но НемарСкуЮ ЗЬ!

И бильшь ныц не хачю
В Ютубь

Меня тут гондэ привлекат
Оно Марин Немарская Ж.
Бо я вси вершы вашы склав
У в Избраннэе самэе з.

У Бога Ж е но ексь Литва.
Да БелаРусь, ты ж бачытэ.
А чырыМисак ны й блоха й
Ужэ бы й и й ны й лазыла ш.

Ныхто Ж ны знайт по нициЯльк
А НИ сапраВДных какЧысФав
Якыхсь милицыЯнт.

Дэ Ж Цыфры гаж прам экс-3-мальн.
Ны в псарни Сашк.
ОМОН так сам ны гроб ГОМноф сь.

Так вот вчара Иван Бальшак
Дал Вальцман
Порохна
С рашан!

Ззиж шоколадных зайк
В Юг-Туг-Биг-Ках.
И ты поймэш шэ й Батьк шэйман.
Процэнтый с 30 влады вхваць
Оно на выборах.


Рецензии