Моя Украiна - сполохана птиця

Моя Україна - верба і калина,
для мене ти завжди красива, єдина.
І пісня у небі пливе журавлина,
заквітчана ти, як красуня-дівчина.


Моя Україна - ти ніжна перлина,
річки навкруги, їх велика бистрина.
Там рівні степи, тут - гірська полонина,
красою мене ти навік полонила.


Моя Україна - безмежна кручина,
і хто нам підкаже у чому причина.
Де плаче матуся: - Верніть мені сина!
Тривога й скорбота в домівці застила.

 
Моя Україна -сполохана птиця,
хай прийде скоріше страстная седмиця.
У полі хай спіють і жито й пшениця,
життя у людей буде повна криниця.

-----------------------------------------------

Страстная седмиця - час, коли ми йдемо до Бога, а Бог іде до нас.


Рецензии