Я б каха цябе...

Я б кахаў цябе...
за вочы, стан дзявочы
за усё без сну бялёсы ночы
ды за ўсе думкі аб табе

ды ўсім сэрцам, без падману
ды ад пачатку да канца
каб толькі ты мяне кахала
яшчэ б мацней чым
гэта рабіў я....


Рецензии