Не Поет

Я не взмозі назвати Поетом
Ні себе, ні той голос в собі.
Це не значить - припиню піруети
На папері словами душі.

Я писала, пишу та буду писати-
Так говорить душа, натхнення говорить.
Я не можу так просто взяти й пручатись,
Невільниці слова - це досить догОдить... 

Я люблю руки взмахом і сучасним пером
По складам, по словам, по деталям
З переповненої чаші-душі, як веслом,
Гребти вірші - радість моя і відрада!

Та всерівно Поетом не назвуся ніколи,
Бо це не аби сказати:  "я - Поетеса слова!"
Це щось до неможливості далеке і потрібно досягнути-
Результат: "Вітаємо, Вас визнали люди!"

16.07.14.
(с) Анастасія Мельник


Рецензии