Не завжди буде литись кров

Хоча багато втрачено -
Є віра в майбуття -
Не завжди будуть замкнені
Всі двері у життя!

Не завжди буде литись кров
Невинних молодців:
Надія, Віра та Любов
Спасуть нас від хрестів!

Не завжди, матінко, втрачать
Вам любих дітлахів!
Напевно, треба почекать(?) -
Мені бракує слів...

Я знаю! В нашій стороні
Знов мир прийде до хат,
Ми не змарнуєм у війні
Свій спадок і талант!


Рецензии