Украiно, вставай

У полум'ї сади квітучі,
Розгніваний Дніпро ревучий,
Поля колискові у крові,
Та ведмідь червоний замучив.

Рвуть на шматки Україну.
Кохану,рідну та єдину.
Вставай батьку!!!Сину вставай!!!!
Та браттєв своїх закликай!!!

Незломна козацька воля,
Нетлінне шевченкове слово,
Ми в бій підем всі,як один!!!
Не будем ховатися вдома!!!

Яскраво світитеме сонце,
В кімнатку дитині,в віконце.
Вставай мати!!!!Доньку вставай!!!
Сестер своїх закликай!!!

Та вирушимо на світанку.
З пісней гучною,з вірой палкою.
Козак не боїться смерті!!!!
Де ж життя,під обстріляним ґанком?...

Нам верби,земля допоможе.
Зорі,вітри,святий Боже!!!!
За мир,сім'ю та свій край,
Вставай Україно,Вставай!!!!!!


Рецензии
Мурашки по тілу... Дякую...

Счастливая Катя   21.06.2015 14:29     Заявить о нарушении