Львову

Відкрити Львів, то як подарувати серце,
Бо місто це стає частиною душі,
Розчиняєтся у ії чистих джерельцях,
Вплітаєтся колоссям та квітками у думки.

Колодязями дворів мандрувати вільно,
Торкатися будинків спалахами рук
Та відчувати, що навколи ходить диво,
Не зупиняючи разючий та чарівний рух -

Це як збирати треба насолоду Львову.
Всі відчуття чіткі та дивовижно палкі,
Розпатлані по внутрішнього світа долу,
І, як смак кави цього міста, дуже м'які.

Я повертатись буду до країв цих завжди,
Відвідувати площі, пагорби, ділянки,
Наповнюватись океаном променистих вражень
Та зустрічати з напоєм кавовим Львівскі ранки.


Рецензии