Я чан Аллагь

Я чан Аллагь, вакай куьмек.
Т!ал квал квахьна рик!ни зирек
Жедайвал хьуй мадни вик!егь
Вун гьамиша алаз рик!ел.

Такурай чаз пашманвилер,
Ахьтин гуж тир пара дердер
Шайт!анар хьуй акваз серсер
Вун гьамиша алаз рик!ел.

Я чан Аллагь, вакай куьмек
Авайди я багьа къимет
Жедайвал чун хъваз хьуй шуьрбет,
Вун гьамиша алаз рик!ел.


Рецензии