A Girl - Voluntarist Волюнтаристка

Я во втором ряду –
Это ведь очень близко.
Я на свою беду –
В сердце ВолюнтаристКа.
Чувствую бога в тебе –
Это неукротимо,
Мыслью горит во мне –
Это необратимо.
Слышу пленительный стук –
Это родное сердце.
Линия мягких рук,
Ими бы отогреться.
Холодно и темно.
Лишь на тебе рубашка
Белым дрожит пятном –
Белая промокашка.

I am sitting in the second row.
It is quite near.
It is my misfortune that
I am voluntarist in my heart.
I feel God in you.
It is indomitable.
A thought is burning in me –
It is irreversible.
I hear a charming know –
It is a dear heart.
I see a line of the soft hands.
I’d like to be warm by them.
It is cold and dark,
And only a white shirt is shivering on you
Like a white spot – a white blotter.

London


Рецензии