знову я знаю, не люблю, не кохаю

І знову я знаю, не люблю, не кохаю,
Хочу взірватись і дістатися раю,
Ти не віриш нічому, що тут казати,
Я вагаюсь ще більше і не хочеться спати,

До ранку чекаю і знову не знаю,
Де я і де ти, ще досі у мріях літаю,
І ось в телефоні грає вже "Вище неба",
Потрібно вставати і знову йти не до тебе,













В кабінеті закриті ще твої двері,
Я як завжди раніше прийшов знов, напевно,
Щоб зустріти на сходинках Вас,  привіт,
Радий бачити вас і почути - взаємно.


Рецензии